Radio BalkanFox

1. oktobar – značaj u numerologiji

DANAS ĆE SE MNOGIMA OSTVARITI NAJVEĆA ŽELJA: Prvi dan OKTOBRA nosi sa sobom MAGIJU, na vama je samo da POŽELITE

Ilustracija, Foto: Profimedia

Ako ste danas primetili broj 0110 na svom kalendaru, koji izgleda kao da je u ogledalu, trebalo da znate da ste zaista posebni i da je vaš potencijal ogroman. Obično usrećujete druge ljude, ali danas treba da budete dobri prema sebi, kažu numerolozi.


Anđeli čuvari koriste broj 0110 da ukažu ljudima na talente koje skrivaju duboko u sebi.

Niste ih koristili do sada, samo zato što ih još niste postali svesni, a taj trenutak će se dogoditi danas.

Mnogi ljudi, zbog svog užurbanog načina života i svih uloga koje marljivo obavljaju iz dana u dan, jednostavno zaborave da duboko u sebi imaju veštine koje treba da koriste i tako život učine bogatijim.

Ogledalo
foto: Profimedia

Na primer, ako celog života usrećujete druge ljude dobrim delima, danas to primenite na sebe. Bilo da se radi o finansijskim ili vremenskim ograničenjima, morate prestati da se lišavate životnih radosti. Svi oni koji su godinama sanjali da putuju do neke destinacije trebalo bi da rezervišu putovanje danas.

Poenta ovakvih datuma, kao u ogledalu je da se vasiona postarala da vam se dobro vrati i da ostvarite sve o čemu ste dugo sanjali. Dakle, bez straha donesite sve one odluke za koje mislite da će vas usrećiti i obogatiti vaš život, savetuju numerolozi. Na vama je da verujete u ovakve stvari i da se zabavite jer nisu naučno utemeljene.

BONUS VIDEO:EVO KAKVO NAM VREME DONOSI OKTOBAR:

03:56

EVO KAKVO NAM VREME DONOSI OKTOBAR:

(Espreso/najzena)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE