Radio BalkanFox

3 modna izdanja Vanje Nenadić će biti vaš savršen izbor za jesenje venčanje (FOTO)

Glumica Vanja Nenadić je dospela u centar pažnje nakon što su mediji preneli vest da je u vezi sa popularnim glumcem iz serije Žigosani u reketu i Pogrešan čovek.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Vanja Nenadić je mlada i talentovana glumica o kojoj se ne zna toliko toga jer se trudi da svoj život drži daleko od javnosti. Vest da je u vezi sa Markom Todorovićem, glumcem iz popularnih serija Žigosani u reketu i Pogrešan čovek mnoge je zainteresovala.

 

Ranije je Vanja govorila da nema idealnog muškarca i da je za nju hemija presudna, a inače, sa Markom ju je spojilo pozorište, s obzirom da su već radili zajedno na nekim predstavama, pa nakon toga otpočeli vezu.

Glumica je inače jedna od stilizovanijih kada je domaća scena u pitanju, a njena tri najupečatljivija izdanja su savršena ako vam je potrebna inspiracija ili, možda, i da je iskopirate.

 

Za premijeru Bisera Bojane, lepa glumica je odabrala efektno odelo, mada su se frizura i šminka najviše istakle. Vanja se pojavila u sivim pantalonama vrlo širokih nogavica, koje je uklopila sa klasičnom belom košuljom i šljokičastim sakoom ukrašen različitim detaljima. Razbarušena punđa i masivna ogrlica u stilu popularnih čokera je svima privukla pažnju.

 

 

Vanja je oduševila i na premijeri serije Tajkun. Za tu priliku je odabrala svedenu haljinu boje cigle sa vrlo naglašenim ramenima, a pored neobičnog kroja haljine, štikle su bile te koje su zasenile. Glumica je ponela par sandala sa prozirnim materijalom, koje podsećaju na najlon čarape.

 

 

Za kraj jednostavna haljina savršena za venčanja ili neke druge svečane prilike. Vanja je odabrala teget satensku toaletu koju je uklopila uz sandale ciklama boje i minđuše u istoj nijansi. Bez sumnje je glumica želela da jednostavnošću postigne maksimalan efekat i eleganciju i uspela je u tome.

 

 
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE