Radio BalkanFox

5 znakova koji privlače kao magnet! Niko ne može da im odoli, gde god se pojave ukradu pažnju – evo šta ih čini fatalnima

Astrolozi kažu da sledećih pet znakova ima najviše harizme.

Objasnili su i razloge te podele. Ovan je jedan od znakova sa ove liste, a da li će vas astrološka procena iznenaditi?

Horoskopski znaci sa najvećom harizmom:

Ovan

Imate energiju kojom pokrećete ljude oko sebe. Vi ste uvek ona osoba koja je najveselija na zabavama, koja popravlja raspoloženje drugih. Mnogi su fascinirani tim vašim osobinama, ljudi vole da provode vreme sa vama i pažljivo vas slušaju.

Foto: Shutterstock

 

Lav

Ovaj znak je drugo ime za harizmu. Sa lakoćom skrećete pažnju na sebe. Iako na prvi pogled možete delovati nepristupačno, zapravo ste veoma velikodušni i ljubazni.

Škorpija

Prvo, ima nečeg u vašem pogledu. Kada uđete u prostoriju, svi vas primete. Imate sposobnost da očarate ljude, a da tome ni ne težite. Zanimljivo je da često i pored ovoga možete želeti da budete usamljenik.

Foto: Shutterstock

 


Blizanci

Veoma ste društveni. Komunikaciju pretvarate u vrstu umetnosti. Sjajan ste sagovorni, ali znate i da slušate. Lako stičete poverenje drugih koji se pored vas osećaju spokojno.

Bik

Vi ste veoma odlučni u tome da sledite svoje snove i time fascinirate druge. Dobrodušni ste i opušteni što je važan deo vaše harizme.Ljubavni horoskop do 25. maja! Lavovi pronalaze ljubav, Škorpije osećaju blokadu, a evo kome sledi tajna afera

Horoskop

Venera, planeta ljubavi, 23. maja menja znak i ulazi u Blizance, tako da donosi velike emotivne promene za Vodolije, Blizance i Vage.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE