Radio BalkanFox

“ALAPAČO JEDNA” Nikad žešća svađa u “Zvezdama Granda” – žlan žirija UDARIO na Cecu Ražnatović

Ni pevačica nije štedela reči, žestoko mu uzvratila, a onda se umešao i Saša Popović.

Članovi žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” neretko imaju žestoke rasprave zbog svojih kandidata i različitih mišljenja.

U novoj epizodi nastao je haos između Dragana Stojkovića Bosanca i Svetlane Cece Ražnatović.

Dok je Bosanac iznosio svoje mišljenje, Ceca ga je odmah prekinula, pa mu je rekla da povuče glas, aludirajući na svađu od prvog nastupa.

– Prva kandidatkinja ti si večeras bila bolja za deset kopalja nego prošli put. Ti si otpevala i iznela vrlo zahtevnu pesmu perfektno, odlično si otpevala. Druga kandidatkinja netačno, podržavam Milija – dodao je Bosanac, a Ceca je odbrusila:

– Pa, povuci glas, zašto si joj dao glas? Imaj karakter, imaj stav – rekla je Ceca, dok joj on nije ostao dužan:

– Ajde, alapačo jedna, stani da završim. Spasi me Bože, u ime oca i sina i svetoga duha, Amin. Gospode pomiluj – rekao je.

– Edukacija postoji i kad smo mi mentori u pitanju. Snežana je na početku pokazala meni nešto na šta ću se ja sad nasloniti i reći, svako ima pravo na svoje mišljenje, jer svako od nas ko sedi u žiriju ima pravo da nešto pohvali ili ne. Druga pesma koju je ona pevala, nek ide meni na dušu, jer sam bio siguran da neće postojati nikakav probem zbog prve gde je onaj grandiozni kraj urađen na moju i njenu priču i njene mogućnosti. Međutim, jako mi je žao, smatrao sam da će ovo biti 6:6 iz samo jednog razloga. Pošto je njen repretoar ogroman šta sve može da peva, ja molim direktora cirkusa da ona izađe i publici za dušu otpeva akapelu koju je spremila – na šta se nadovezao Saša Popović:

– Ne može, onda svako ko treba da ide u baraž treba da doda, nema potrebe da vršite pritisak na mene. Ja i dalje tvrdim da je ekstra pevač Julija po meni, ali promašena pesma potpuno – zaključio je on.

Srbija Danas

Objava “ALAPAČO JEDNA” Nikad žešća svađa u “Zvezdama Granda” – žlan žirija UDARIO na Cecu Ražnatović pojavila se prvi puta na News Media.


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE