Radio BalkanFox

Aleks pred svima izljubomorisala Caru, uvukla DJ Tamaris u priču: “Znam ja njega”

Aleksandra Nikolić je komentarisala danas zadrugare u Beloj kući i otkrila ko su, po njenom mišljenju, najiritantniji učesnici “Zadruge”, a u toku priče “potkačila” je partnera Filipa Cara i DJ Tamaris.

Filip Car i Aleksandra NikolićFoto: Pink / screenshot

Filip Car i Aleksandra Nikolić

– Ja smatram da ja vas mnogo iritiram, zato što vam ne dajem ono što vi želite. Ne dajem reakcije kakve želite da dobijete od mene, apsolutno to nećete doživeti od mene. Svesna sam sebe. Neću sebe dovoditi u neke situacije, nećete mi videti leđa kao što ste želeli – rekla je Aleksandra Nikolić.

– Neca je krenuo strašno me iritira. Želeo je da vi svi ovde skočite, on samim svojim izlaganjem priča: ”Jao razapnite me ovde na krstu” i pokušava od sebe da napravi žrtvu. Mislim da je apsolutno postizao ono što je želeo – nastavila je.

Pročitajte još

– Ti si rekao u svađi sa Filipom šta zapravo misliš o meni, tako da je Neca krenuo jako da me iritira. Ode jedno priča kod Drveta, nahvalio nas tu, a sinoć ustaješ i svađaš se sa Filipom, govoriš da je naša ljubav lažna. Prva osoba je Neca – rekla je Aleks.

– Oženićemo se ja i ona Neco, hoćeš doći sa kovertom? – rekao je Car u svom stilu.

– Druga osoba je Tamaris. Primetila sam indirektne provokacije, jako me iritira jer mislim da gaji neke simpatije prema Filipu, pa me zbog toga iritira. Filip i ja imamo totalno različito mišljenje o njoj – rekla je Aleks.

– Iskreno, Aleksandra, baš si me onako zbunila, sećam se toga, to što sam ja pričala odnosilo se na mnoge ljude, a ne zato što si ti bila tu. Ono što sam ja tebi bila zamerila je bila ta situacija, ono kada se provuklo pitanje da li ja imam neke simpatije prema tvom momku. Ti si meni dobacila vezano za Filipa, zašto ostavljam Tamaris sa njim- rekla je DJ Tamaris.

– Znam ja njega, vrlo dobro – rekla je Aleks.

– Što se tiče treće osobe, ja ću navesti Anu Ćurčić. Ana jeste oštećena strana, ali neke stvari koje je počela da radi su po meni igranje rijalitija – dodala je Aleks.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE