Radio BalkanFox

Aleksandra Mladenović proslavlja slavu

LOM NA SLAVI KOD ALEKSANDRE MLADENOVIĆ! Popa dočekali sa trubačima, harmonika svira a kad je pevačica zapevala nastao HAOS! (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram

Lom na slavi Aleksandre Mladenović u čijem je porodičnom domu u Žitorađi sinoć dočekan Aranđelovdan.

Kako dolikuje, domaćini su se potrudili da slavska trpeza bude bogata različitim specijalitetima od predjela, preko glavnog jela do dezerta kojima su se gosti služili, a Mladenovići su se pobrinuli i za slavlje.

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin/Instagram

U njihovom domu, svetac je dočekan uz trubače koji su svirali, a pravi lom nastao je kada je Aleksandra pustila glas i uveličala veliki dan za njihovu porodicu.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen

Momenat koji je isplivao na društvenim mrežama i koji je obeležio veče bio je kada je Aleksandra zapevala „Đurđevdan“ dok su ukućani suzdržavali suze radosnice.

Podsećamo, nakon skadala sa bivšim dečkom koji joj je pretio i koga je prijavila policiji, nedavno je priznala da nije izgubila veru u ljubav.

-To što sada nije uspelo, ne znači da neki naredni put neće. Čekam nekog da mi vrati veru u ljubav i znam da će on da se pojavi – rekla je ona za „Stori“ i otkrila šta ne prašta u ljubavi:

-Izdaju, prevaru, manipulaciju i laži. Uvek sam otvorena i transparentna, o meni se sve zna, delom zbog toga što sam javna ličnost, a delom zbog toga što ja zaista ne krijem. Ono što ja dam u svakom odnosu, očekujem i da dobijem.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:02:14

IMAM TRAUME OD MUŠKARACA! Aleksandra Mladenović o bivšem koji joj je napravio PAKAO od života: Napustio je Srbiju LAKŠE MI JE


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE