Radio BalkanFox

ALEKSANDRA PREVARILA DEJANA? Zadrugarka videla SVE – Pokušali da PRIKRIJU svoj odnos u RIJALITIJU?!

Foto: Srbija Danas/YouTube/Zadruga Official

Kako će reagovati Dragojević?

Za vreme emisije “Pitanja gledalaca”, voditeljka Ivana Šopić postavila je pitanje Sanji Grujić koje se odnosi na Milicu Veselinović

– Da li Aleks ima kompleks od Milice? Prošle godine je pala na dva flerta od Mesura dok je on bio sa Milicom, a sada je to uradila sa Markom? – upitala je Ivana.

– Što se tiče Mensura, to znam , ja sam bila očevidac toga. Njene simpatije prema Mensuru bile su očigledne. Marijana je tada bila u šoku jer se ona smuvala sa Dejanom, ali da Milica i Aleks postanu prisne, to mi je šok. Što se tiče Marka to mi je više nego očigledno, da se desilo, ja kada bih mogla da pričam. Sećam se da su na početku rijalitija da je Zorica komentarisala da su Marko i Aleks bili zajedno u kazinu, meni to nije jasno. Nakon toga bliskost Milice i Aleks, nije mi jasno… Milica je izdala Aleks i odnela čokoladicu Bilalu, i tako je izdala Aleksandru, potom je on prešao kod nje u krevet, tačnije u moj krevet – rekla je Sanja.

Sanja Grujić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– On je tu prešao zbog mene – rekao je Ša.

– On se konstanto okreće ka njoj dok spavaju, meni to nije jasno, on leži na Dejanovoj strani. Da ne pominjemo da je ona njega pljuvala, a sada joj je savetnik – rekla je Sanja.

– Ima smisla sve ovo što Sanja kaže, ja sam vratio filim oko toga i shvatio neke stvari. Mnogo su mi govorili da ču promeniti mišljenje o njima. Ja Milicu gledam kao ćerku, ne zameram joj njene godine, ali tvrdim da Aleksandra voli svog momka, on je bio uz nju, a smatam da da je i ona uz njega. Ja sam se razočarao u Milicu, jer su mi ljudi prepričavali mnoge stvari koje ja nisam očekivao. Meni je šok da Aleks pije iz Markove šolje, a sad i ovo za jastuk na kojem spava – rekao je Ivan.

Ivan Marinković

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Aleksandra i ja smo imali svađu, zbog piva i snikersa, mi smo rešili sve odnos. Meni jeste bilo čudno što je Marko legao kraj nje, ali mi je Ša sve obajsno. Mića i ja smo bili u kazinu, kada je Milica jurila za Markom kao pas, a mi smo rekli da je to bilo jako čudno, ali ne vidim flert Aleksander i Marka – rekla je Zorica.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE