Radio BalkanFox

Ana Bekuta nije odbolovala smrt Milutina Mrkonjića 

Na groblje je došla Ana Bekuta, Mrkonjićeva dugogodišnja partnerka, u pratnji unuke Sonje i unuka Branka, plačući je prišla grobu i ostavila cveće. Ministar i stranački kolega Ivica Dačić održao je kratak govor.

– Svaki dan ga se sećamo! Nova obilaznica oko Beograda, na predlog predsednika Vučića nosiće ime po Mrkonjiću. Na taj način će zauvek ostati zabeležen u istoriji – rekao je Dačić.

Pročitajte: Preminuo Milutin Mrkonjić Mrka – Političar IZGUBIO najtežu bitku

Foto: Rajko Ristić

Smrt Milutina mrkonjića ostavila je dubok trag na srcima najmilijih

U ovim teškim momentima, Ivica Dačić pokazao je neverovatnu solidarnost i brigu, pa je uz Bekutu na ovaj težak dan stajao rame uz rame. U jednom trenutku, Dačić ju je čak i zagrlio i poljubio što definitvno govori o njegovom velikom poštovanju prema Ani i Mrki.

Da je Ana Bekuta teško podnela ovaj dan, svedoči i njen status na Instagramu:

– Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj. Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama. Hvala ti na bezbroj dela ljubavi; hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život.

Pročitajte: Ana Bekuta presekla  – Dosta joj je tuge, hoće malo da živi (foto)

Foto: Rajko Ristić

– Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana – glasilo je emotivno pismo Ane Bekute povodom godišnjice smrti Milutina.
Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE