Radio BalkanFox

Ana Dabović čeka dugo dete sa vaterpolistom! Košarkašica otkrila pol bebe: „Ako budemo želeli još dece…“

Ana Dabović i Ilija Mustur
Printskrin: Instagram/musturix

Košarkašica Ana Dabović prošle godine je sa svojim izabranikom vaterpolistom Ilijom Musturom dobila ćerku, a sada je otkrila da je trudna, te da će ova godina za njih biti obeležena jednim važnim datumom.

Nismo mogli ni da zamislimo da će druga beba doći tako brzo, ali smo Ilija i ja presrećni. Ne mogu da kažem da su prva tri meseca trudnoće bila teška, ali nije bilo ni lako, jer sam još uvek dojila Milu. Međutim, sada se stvarno dobro osećam, a termin mi je oko mog rođendana, koji je 18. avgusta. Još uvek ne razmišljamo o tome kako će Mila reagovati kad beba stigne, ali ćemo se truditi da uživa uz nju. Pošto mnogo toga već razume, objašnjavamo joj da će uskoro dobiti sestru – rekla je Ana.

Na šaljiva pitanja kako Crnogorac reaguje kad čuje da će dobiti drugu ćerku, koja često sluša, Ana odgovara:

– Kažem da imam najboljeg i najnormalnijeg muža na svetu. Ja sam mislila da bi bilo lepo da posle devojčice dobijemo dečaka, ali je Ilija rekao: „Ako budemo želeli još dece, stvaraćemo ih, ali ne zbog pola već zbog – dece“. Presrećan je. Važno je da smo svi zajedno živi i zdravi. Često kažem – samo izaberite pravog partnera i vaš život će ići u pravom smeru – istakla je ona.

Ana i Ilija ni jednog trenutka nisu imali dilemu gde će se roditi njihova druga ćerka. Ona će, baš kao i Mila, svet ugledati u Monpeljeu.

– Prvo iskustvo je bilo toliko divno, da je moja jedina želja da se ponovi. Bila sam veoma zadovoljna odnosom lekara i sestara, koji je pun poštovanja i strpljenja, kao i uslovima. Nemam ni najmanju zamerku. Budući da je od sedmog meseca trudnoće za let avionom potrebna preporuka ginekologa, stalno se konsultujemo. Sigurno je da želim da što duže budemo u Herceg Novom, ali kad on kaže da je krajnje vreme da krenemo, idemo u Francusku i – čekamo bebu. (smeh) – rekla je Ana za Story.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE