Radio BalkanFox

Ana Gruica uživala u restoranu koji su otvorili Iris i Marko: ‘Sve je ostalo isto, a ništa isto nije…’

U subotu su Hajdukov napadač Marko Livaja (30) i njegova supruga Iris otvorili restoran ‘Duje’ u Splitu. Restoran je posjetila i glumica Ana Gruica Uglešić (40) koja je svojim pratiteljima pokazala kako restoran izgleda.

Gruica je podijelila par snimaka iz restorana, a pokazala je i vanjski, moderan izgled zgrade, ukrašen cvijećem.

Foto: Screenshot Instagram

Za one koji nisu imali priliku posjetiti restoran, Gruica je pokazala hodnik koji vodi do glavnog prostora restorana.

Foto: Screenshot Instagram

Restoran ima, kako se čini na snimkama, izvrsnu ponudu vina, a cijeli je uređen u modernom stilu.

Foto: Screenshot Instagram

Kratko je posnimila i ljude dok sjede i uživaju na večeri, razgovaraju i zabavljaju se. Uhvatila je i Iris koja je na otvorenje došla u ležernom izdanju. Odjenula je traperice sa zanimljivim detaljima i bijelu majicu.

Foto: Screenshot Instagram

Ana je podijelila i fotku na kojoj je pozirala na stepenicama u sklopu restorana. Ispričala je kako je često nedjeljom odlazila u isti restoran, a nastavit će sa svojim redovitim odlascima i u novootvorenom prostoru. Kako je napisala, voljela je tamo otići na juhu nakon izlaska, na ručak poslije utakmice, na razne fešte i večere s prijateljicama.

– Jučer je restoran Duje ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista, ali bolje skuhana, interijer cijeli u novom ruhu, ali starog rasporeda, svijetlo, otvoreno, a cijene ostale iste… Sve je isto, a ništa isto nije – dodala je Gruica.

Podsjetimo, Iris i Gruica se poznaju još od ranih manekenskih dana, a ovo ljeto snimile su modnu kampanju domaćeg brenda Delight.
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE