Radio BalkanFox

Ana Ivanović i Švajnštajger srećni u braku

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger bili su gosti tradicionalnog takmičenja u golfu između Evrope i SAD. Reč je o događaju koji se održava na svake dve godine. Poznati par zahvalio se na pozivu organizatorima, a ovom slikom pokrenuo je veliki broj komentara koji su sudeći po jeziku na kojem su napisani, pristizali iz raznih krajeva sveta. 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger – kako njihovi osmesi, otkrivaju, istinski uživaju u zajedničkom društvu što je neophodna stavka svakog braka. Njih dvoje se pritom i sjajno zabavljaju kada su jedno pored drugog, a psiholozi upravo to izdvajaju kao važan kriterijum uspeha bračne zajednice. 

Kako se ljubav ne može sakriti, tako se ne može sakriti ni sreća što svi primete pa komentari ne čude:”Vas dvoje tako pristajete jedno uz drugo”, “Veoma lep par”, “Divni ste. Čuvajte jedno drugo”, “Divan par”. 

Bilo je oprečnih komentara kada se saznalo za vezu Ane Ivanović i Bastijana, vremenom su se stvari stišale. Postalo je jasno svima da su oni rođeni jedno za drugo, kao što su preodređeni za veliki sportske uspehe.

Venčali su se 2016. u Veneciji, a o tom događaju pisao je i nemački Vogue. Poznati sportski par ima tri sina.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE