Radio BalkanFox

Ana Nikolić ima ožiljke po licu

ANA NIKOLIĆ IMA RANE I OŽILJKE NA LICU: Svi zabrinuti

Ana Nikolić, Foto: Print Screen Youtube/AmiG Show

Popularna pevačica je u sredu veče bila na jednoj modnoj reviji, gde je napravila pravu pometnju zbog fizičkog izgleda. Na događaj je kasnila kako bi izbegla predstavnike medija i prošla neopaženo. Bila je skockana od glave do pete, a pokušala je da lice sakrije mrežicom, ali joj to nije pošlo za rukom.

Fotografi su uslikali promene na njenoj koži koje je doskoro skrivala cirkonima koje je lepila po bradi i čelu. Sada je jasno i zbog čega se nedavno u emisiji pojavila s različitim šljokicama, o čemu smo takođe pisali. Upravo na tom delu lica ovoga puta su se jasno videle otvorene rane i to čak na tri mesta. Iako je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su još više došli do izražaja jer joj se koža u tom delu oljuštila.

Nikolićeva je bila odlično raspoložena i trudila se da zasija u punom sjaju, ali oni koji su primetili da ima promene na licu su bili zabrinuti. – Ana fenomenalno izgleda, baš je zabavna, vesela i raspoložena, ali ne znam šta joj se dešava s licem. Botoks nije sigurno, možda neka alergija – komentarisali su prisutni.

Kako su tviteraši nemilosrdni i bez pardona, nedavno su je zbog lica razapeli na toj društvenoj mreži. – Nikada ovakva nije bila. Šta joj se desilo s licem, ovo nije više devojka od čokolade – samo su neki od komentara na njen račun. Međutim, Ana se ne obazire na loše komentare, šali se na svoj račun do te mere da je poručila da odustaje od pevanja iako je zakazala veliki solistički koncert u Beogradskoj areni.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Kurir)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE