Radio BalkanFox

Anastasija i Đorđe Kuljić na istom mestu, u isto vreme

Anastasija i Đorđe Kuljić na istom mestu, u isto vreme

Anastasija Ražnatović hvali se na sva usta kako uživa u životu i da je do ušiju zaljubljena u Nemanju Gudelja sa kojim je već nekoliko meseci u emotivnoj vezi. Dok se ’’gospodin savršeni’’ trudi da ispuni svaku njenu želju, lepa Tasa privlači pažnju bivšeg dečka Đorđa Kuljića.

Anastasija i Đorđe Kuljić intrigiraju javnost

Svetsko prvenstvo u Kataru počelo je pre nekoliko dana, a naše javne ličnosti sjatile su se na Lusail stadionu kako bi sa tribina pružile podršku našim reprezentativcima. Među velikim zvezdama našla se i Cecina ćerka koja je svim srcem bila uz svog izabranika Nemanju.

Pročitajte: Anastasija u šoku – Evo koga ljubi Nemanja Gudelj, slika govori više od reči FOTO

anastasija i đorđe kuljić

Ipak, domaćoj javnosti je posebno bilo interesantno to što je u loži nedaleko od Anastasije bio njen bivši dečko Đorđe Kuljić. Poznato je i to da je on kum Piksijevoj ćerki Andrei, pa je tako zajedno sa Stojkovićevom porodicom podržavao naše fudbalere na prvoj utakmici. Da je u Kataru saznali smo putem društvenih mreža gde je Kuljićeva prijateljica podelila sliku na kojoj je i njega označila.

Pročitajte: Odnos sa Gudeljem više nije tajna, Anastasijine reči kidaju dušu – Mi smo birali kraj

anastasija i đorđe kuljić

I dok jedne zanima da li su se Anastasija i Đorđe Kuljić sreli i kako je taj susret protekao ako je do njega i došlo, druge pak interesuje kako je Nemanja reagovao na činjenicu da se u Anastasijinoj blizini našao bivši dečko sa kojim je godinama bila u skladnoj vezi.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE