Radio BalkanFox

Anastasija Ražnatović se potpuno povukla posle gubitka bebe, Gudelj joj je najveća podrška

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su podelili vesti da će uskoro postati roditelji i da pevačica čeka devojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on sinoć obavesti javnost.

Anastasija Ražnatović i Nemanja GudeljFoto: AP Darko Vojinović, Aleksandar Dimitrijević / Ringier

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je fudbaler juče na svom Instagram profilu.

Nemanjina objava

Foto: nemanjagudelj / screenshot

Nemanjina objava

Anastasija je svoj profil na Instagramu ugasila, pa se potpuno povukla iz javnosti, želeći da težak period provede sa Nemanjom i uz podršku najbližih.

Pročitajte još

Njeno poslednje oglašavanje bilo je pre nekoliko dana, kada je slavila rođendan. Anastasija je tad okačila niz storija, gde su njeni fanovi napravili video zapise povodom rođendana. Jedan snimak ju je posebno dirnuo, na kome vidimo Ražnatovićevu dok je bila devojčica, kako prepričava doživljaje i iznenađenje koje su joj tada priredili za rođendan. Uz video dodala je emotikone koji plaču, puno srce i ruke koje se mole.

Cecina objava na Instagramu

Foto: Instagram/cecaraznatovic / screenshot

Cecina objava na Instagramu

Nemanja Gudelj je tad svojoj dragoj priredio nezaboravno iznenađenje. On je, naime, iznenadio Anastasiju tortom na kojoj je pisao broj 25, a onda i šarenim balonima i plišanim igračkama.

– Volim te – napisala je ona tada u opisu objave.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE