Radio BalkanFox

Andrea Šušnjara o dojmovima iz Venecije: ‘Gostoljubivi su, ali mi se više trudimo zadržati goste’

Andrea Šušnjara (35), pjevačica Magazina, iskoristila je jednu od posljednjih prilika da posjeti Veneciju prije nego što će se ulaz u ovaj grad bogate kulturne povijesti početi naplaćivati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Andrea se u rujnu uputila na putovanje u Veneciju i Veronu u društvu bliskih ljudi

– Preferiram putovanja u privatnom angažmanu jer, kada idem na odmor, volim sama odlučivati o smještaju, slobodnom vremenu, kako ga provodim i o turističkom razgledavanju. Ne volim raspored ni presing – ispričala je Andrea za Večernji list

Foto: Instagram

Šušnjara je bila smještena u samom centru Venecije, u hotelu za koji kaže da nije bio pretjerano luksuzan, ali je bio veoma čist, što joj je veoma važno. Takva lokacija joj je omogućila da obiđe mnogobrojne venecijanske atrakcije, a najviše su ju oduševili manji trgovi, ulice, parkovi i mostovi

Foto: Instagram

– U posebnom sjećanju mi je ostala Ca’ d’Oro koja je jedna od najljepših palača na Canal Grandeu. To je jedna od starijih venecijanskih palača – istaknula je Šušnjara. 

Foto: Instagram

Osim po mnogim kulturnim atrakcijama, Italija je veoma popularna i zbog svoje kuhinje, u čijim je čarima Andrea posebno uživala, a našla je i omiljeni restoran u Veneciji. 

Foto: Instagram

– Svaki dan sam istraživala i uživala u različitim jelima i restoranima, favoriti su naravno različiti sirevi, paste i vina. Najviše mi se svidjela jedna trattoria u blizini hotela, pored Piazze San Marca, Caffe Lavena, tik uz baziliku gdje se poslužuje kava i doručak uz predivan pogled, a najviše sam uživala ispijajući cappuccino u slatkom malom kafiću ispod mosta Rialto gdje su turisti otkrili super lokaciju za fotkanje pa je bilo zanimljivo gledati sve te ljude kako čekaju u redu da bi uhvatili svoje mjesto za fotku – ispričala je, a potom se osvrnula i na usporedbu gostoljubivosti Talijana i Hrvata.

– Gostoljubivi su, ali ne bih rekla da su Talijani bolji domaćini od nas. Mi želimo da nam se gosti i turisti vrate opet pa se samim tim i više trudimo oko njih. Venecija je svjetska destinacija i masovni je turizam, pa je i usluga po meni lošija – smatra.
 

Najčitaniji članci


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE