Radio BalkanFox

Apsolutno lude avanture! Priče pune adrenalina od kojih staje srce


Da li ste u potrazi za putovanjem sa malo više adrenalina nego inače?  Ako je odgovor da, na pravom ste mestu. Za vas smo pronašli neke od ekstremnih aktivnosti koje najviše prkose smrti.

Ronjenje sa krokodilima u Bocvani

Zar ne biste želeli da ronite sa najopasnijim predatorom prirode? Poslužite kao potencijalna večera u specijalnom odelu i doživite ovu ekstremnu avanturu bar jednom u životu.

Skijanje do Severnog pola

Ova skijaška ekskurzija nije za one sa slabim srcem. Ako ste spremni, polarni istraživači će vas voditi kroz besni lavirint leda koji se stalno menja da biste stigli do mesta gde će malo ljudi ikada imati snage ili odlučnosti da stigne.

Živite kao nomad u Mongoliji

Još jedna neobična avantura čeka vas u dalekoj Mongoliji, pod uslovom da se odlučite za nomadski život. Živećete u nomadskom geru (dom koji se brzo i lako sklapa i rastavlja), jahaćete konje, učiti streličarstvo, pa čak i loviti sebi hranu.

Kajakom niz vodopade Čilea

Niste živeli dok niste veslali pravo niz jednu od najvećih svetskih anomalija bele vode… zar ne?

Bandži Džump sa najvišeg afričkog mosta

Pogled sa najvišeg bandžija na svetu obuhvata svu magiju i mir doline reke Blukrans, iako, istina, nema ničega mirnog u tome da se bacite sa mosta visokog skoro 200 metara.

 

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE