Radio BalkanFox

Ariana Grande podnijela zahtjev za razvod braka: Razlike su bile prevelike, ali ostajemo prijatelji


Čini se da pjevačica Ariana Grande (30) ide stopama novog dečka, glazbenika Ethana Slatera, pa je također službeno podnijela papire za razvod braka od supruga Daltona Gomeza (27). Vjenčali su se prije dvije godine, a veza sa Slaterom je podigla dosta prašine jer je navodno krenula dok je on još bio u braku. 

Arianina odvjetnica Laura Wasser rekla je da su razlog razvoda ‘nepomirljive razlike’, a Gomez je odmah slijedio njen primjer. Kako prenosi TMZ, sve su dogovorili i prije dolaska na sud – pjevačica će mu ispisati ček i stvar će biti riješena. Službeno su prekinuli još 20. veljače, a izvor je rekao da je do službenog razvoda prošlo ovoliko vremena jer su htjeli dogovoriti sve detalje nagodbe. 

– Nije bilo ljutnje. Stvarno su se brinuli i poštivali jedno drugo u svakom koraku ovog procesa – prenosi TMZ. 

Pjevačica i njezin bivši suprug Dalton bili su zajedno od 2020., a vjenčali su se godinu dana kasnije pred samo 20 uzvanika u njezinom kalifornijskom domu u Montecitu. Ethana je upoznala na setu mjuzikla ‘Wicked’ u prosincu 2022. godine, a glumac je inače poznat po ulozi Spužva Boba u istoimenom mjuziklu.

On je, sad bivšoj supruzi, Lilly Jay za vezu s Arianom rekao prije nego je ona dospjela u medije, ali to nije puno pomoglo jer je ona izjavila da je uništio obitelj i da se osjeća izdanom. Zajedno su prošle godine dobili i dijete, a Ethan navodno ‘očajnički’ želi ostati dobar roditelj i nakon razvoda. 
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE