Radio BalkanFox

Arnold Schwarzenegger o aferi s kućnom pomoćnicom koja mu je okončala brak: ‘To je bio za**b’

Jedna od skandaloznih priča iz života glumca Arnolda Schwarzeneggera (76) jest ona o njegovoj aferi s kućnom pomoćnicom Mildred Baena (62) s kojom je dobio izvanbračnog sina Josepha (26). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Arnold je o aferi, zbog koje je završio njegov brak s Marijom Shriver, progovorio za magazin People.

– To je moj za**b – kratko je rekao Arnold. 

Summit of cities and regions during World Climate Conference

Foto: Henning Kaiser/DPA/PIXSELL

Podsjetimo, Arnold je aferu s Mildred imao još 1996., kada je Maria s njihovih troje djece otišla na odmor. Sin Joseph se rodio godinu kasnije, samo pet dana nakon rođenja Arnoldovog i Marijinog sina Christophera (26). 

Da je Joseph zapravo Arnoldov sin nije se saznalo do 2011., kada je LA Times razotkrio aferu. Sličnost između slavnog glumca i Josepha bila je neporeciva. Iste godine je Maria podnijela zahtjev za razvod, a službeno su se rastali tek deset godina kasnije.

– Razumijem i zaslužujem ljutnju i razočaranje moje obitelji. Nema isprika i preuzimam punu odgovornost za bol koju sam prouzročio. Ispričao sam se Mariji, svojoj djeci i obitelji. Iskreno mi je žao – rekao je tada Arnold. 

Sada je ponovno progovorio o svom razvodu s Marijom. 

Reuters/Pixsell

Foto: Reuters/Pixsell

– Nismo se posvađali. Moje poglavlje života s Marijom će trajati zauvijek. Prema njoj osjećam samo ljubav – rekao je Arnold. 

Arnold i Maria zajedno imaju četvero djece. Osim najmlađeg Christophera, imaju kćeri Catherine (33), Christinu (32) te sina Patricka (30).
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE