Radio BalkanFox

Bivši muž Milene Kačavende je poznat javnosti

Bivši muž Milene Kačavende je poznat javnosti

Aktuelna učesnica Elite, Milena Kačavenda je izazvala pažnju u javnosti zbog kume, Ane Ćurčić. Nakon toga se pokrenula priča o Kačavendi i njenom privatnom životu.

Bivši muž Milene Kačavende izazvao pažnju u javnosti

Milena je još pre nego što je ušla u rijaliti, pre nekoliko meseci, pričala o rastanku sa bivšim mužem i razlogu njihovog rastanka.

Bivši muž Milene Kačavende

– Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa Voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla.

Bivši muž Milene Kačavende

Ona je otkrila da li je ona nekada kao i njena bivša kuma Ana Ćurčić pretrpela neki vid nasilja.

– Iako sam živela sa žestokim momkom i sa mnogima se družila, ja nikada nisam doživela nasilje. Nikada, moj suprug je bio protivnik i veliki zaštitnik žena, protivnik nasilja, ako je neko trpeo nasilje, onda je to bio on u mom slučaju, zbog moje galame kada poludim.

Bivši muž Milene Kačavende

Nedavno je u javnost isplivala fotografija Milene Kačavende, navodno, iz psihijatrijske bolnice, gde je kako tvrde završila nakon razvoda od Srđana.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE