Radio BalkanFox

Boba Živojinović otkrio da li mu je narušeno zdravlje

U poslednje vreme konstantno se priča o navodnom narušenom zdravlju Bobe Živojinovića, a sve zbog prekomerne težine. 

Prvi put suprug Lepe Brene oglasio se da kaže kako se oseća, šta je prava istina i priznao da je svestan da treba da smrša, ali da nije reč ni o čemu što bi ga životno ugrozilo.

– Piše se o tome, ali ne obraćam pažnju. Znate kako, radim maltene po 20 sati dnevno na dan, za sada sam, hvala Bogu, dobro. Rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim – istakao je uz osmeh Živojinović za Story.

Na sve ovo, imala je šta da kaže i Brena koja ga najbolje poznaje, te otkrila i nešto o karakteru svog supruga. 

– Bobino zdravstveno stanje je toliko intimna tema da ja to ne volim da delim sa javnošću. On kad nešto odluči, to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto – ne možemo mi da ih nateramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da reše taj problem. Zato verujem da, kad Boba bude hteo da to reši, on će to uraditi, jer je dosad u životu ostvario sve što je naumio. Nadam se da će i ovo – ispričala je pevačica, koja je ranije izjavila da nikad nije želela da zavisi od rada supruga.

24sedam/Marija Mitić

Boba Živojinović

Inače, bračni par je nedavno pokrenuo privatni biznis, zbog čega su, verovatno, još više u obavezama. Poznato je da često i putuju, kao i da je Boba gurman, pa na brojnim egzotičnim destinacijama isprobava razne spcijalitete, ali je i sjajan kuvar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE