Radio BalkanFox

Ceca na “Zvezdama Granda” puca u uskoj suknji od skoro 900 evra

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

S obzirom na to da je na snimanja uvek dolazila u svečanim haljinicama i odelu, ovog puta odabrala je krajnje kežual kreaciju

Rođendan, Ceca i sestra Lidija,  Ivana Pavković, Petar Mitić, rođendan blizanaca, Vojin, Vuk

Foto: Mileta Mirčetić

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju “Zvezda Granda” u krajnje kežual kombinaciji, dugoj suknji u lepoard printu koja je isticala njeno zgondo telo.

Ceca se nasmejana pojavila ispred studija na Košutnjaku, a kreacija u kojoj se pojavila iznenadila je prisutne.

S obzirom na to da je na snimanja uvek dolazila u svečanim haljinicama i odelu, ovog puta odabrala je krajnje kežual kreaciju.

Folk diva je za današnje snimanje ponela belu široku majicu sa kratkim rukavima pozantog modnog brenda “Dolče i Gabana” koja košta 454 evra, ali i duboku usku suknju u leopard printu iste modne marke koja košta 882 evra.

Uz sve je ukombinovala torbu marke “Šanel” koja košta 4.430 evra, tako da je čitav njen stajling vredan više od 5.000 evra, ne računajući zlatni sat koji je ponela kao aksesoar.

Uska, duga suknja isticala je njenu izvajanu figuru i bujnu zadnjicu, zbog čega je još jednom dokazala da ikao je ove godine zakoračila u šestu deceniju izgleda nikada bolje, te da joj na crtu ne mogu ni duplo mlađe.

 

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE