Radio BalkanFox

Ceca Ražnatović raspametila sve na mrežama izdanjem sa Ažurne obale

Jelena Lukić

|

Poznata zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović uzburkala je mreže kada se oglasila iz Francuske, sa Azurne obale.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Lola Stojanović)
Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Lola Stojanović) • Lola Stojanović / Ringier

Naime, Ceca je odlučila da uživa u prelepom danu, a kombinaciju koju je ponela, potpuno je raspametila njenu publiku.

Ceca je pozirala u cvetnom kompletu, koji se sastojao iz topa i suknje, a svi su primetili i pevačicin uzak struk i ravan stomak, koji su još više došli do izražaja u ovakovom izdanju.

Publika i pratioci bili su oduševljeni, te je usledila lavina komentara.

“Predobro, takve slike hoćemo”, “Kakva žena, svaka čast”, “Ceca grmi”, “Au, objasnila šta je stil”, “Savršena”, “Lepa, zgodna i moderna zvezda”, “Komplet je prekrasan” – bili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

Podsetimo, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, bila je nedavno muzička gošća naših srebrnih košarkaša i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u jednom prestoničkom restoranu, a svojim hitovima atmosferu je dovela do usijanja. Iako je prošlo svega nekoliko dana, Ceca kaže da je i dalje pod utiskom i da će tu noć pamtiti.

– Kada sam izlazila na binu i počela da pevam “Beograd”, oni su popalili sve one prskalice. Dočekali su me kao kraljicu. Osećala sam se kao kraljica. Uživala sam. Pevala sam im sve što su želeli. Čitam na Tviteru komentare: “Zašto njima peva te pesme, a na koncertima ih ne peva?” Moraću nešto da promenim pošto ljudi imaju različite ukuse. Kada otpevam ovu pesmu, svi kažu zašto nisi onu drugu. U dva sata ne može sve da stane. Bogu hvala imam 200 hitova pa mogu da biram- kaže sa ushićenjem Ceca.

Bonus video:
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE