Radio BalkanFox

Cenzura za grudi Anđelke Prpić

Iako je premijera filma „Ala je lep ovaj svet“ bila pre dve nedelje, ova romantična komedija svakodnevno osvaja sve više gledalaca, a scene iz filma se danima prepričavaju.

.Foto: Nemanja Miščević / Promo

.

Jedna od njih je ljubavna scena glavnih aktera – Anđelke Prpić i Andrije Kuzmanovića. A upravo je ova scena bila predmet umetničkog nesporazuma reditelja Filipa Čolovića i glavne glumice!

Blic preporučuje

Anđelka PrpićFoto: J.Ilić / Ringier

Anđelka Prpić

– Dugo smo pripremali tu jako specifičnu scenu iz filma koja dugo traje, snima se sa puno strana i teško je uspostaviti tu dinamiku. Naš reditelj Filip pokušavao je da scenu prilagodi nama, na nivou da ostane to što treba a da se mi u tome osećamo komotno i dobro. I došao taj trenutak gde se naši likovi (Prpić -Kuzmanović) spajaju emotivno i fizički. Mi smo to snimili divno, bili smo zadovoljni već tada, sve je proteklo kako treba. Sutradan je reditelj to prepričavao producetkinjama, nahvalio nas kako smo sve lepo uradili i objasnio da su tu ljubavnu scenu snimali tako da „se ništa ne vidi“! Ekipa je logično bila i više nego začuđena, jer sam ja bila upoznata sa tim da snimamo ljubavnu scenu i bila sam spremna na snimanje koje podrazumeva da se snimi sve što je potrebno za to. Na pitanje producetkinja žašto nije snimio i kadrove obnaženosti, naš divni Filip je odgovorio: „šta će mi njene grudi?“ Sigurna sam da je ovo prvi put u istoriji da se žena uvredila, obično se vređamo zbog obrnutih situacija – objasnila je glavna glumica nedavno u jednoj TV emisiji, prepričavajući kako je teklo snimanje filma Ala je lep ovaj svet.

Glavna glumica je u istom TV gostovanju izrazila mnogo pohvala na račun reditelja Filipa Čolovića posebno i zbog ove činjenice da je uspešno snimio ljubavne scene bez nagosti i eksplicitnih kadrova.

Za dve nedelje prikazivanja u Srbiji, ovu romantičnu komediju pogledalo je više od 30.000 gledalaca. Veliko interesovanje publike svakako je izazvala divna i topla priča o ljubavi, koja na prvi trenutak deluje nemoguće, ali i vrhunska glumačka podela koju pored Andrije i Anđelke čine i: Nikola Pejaković, Andrej Šepetkovski, Branka Pujić, Bane Vidaković, Anica Dobra, Tihomir Stanić, Tara Milutinović, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović, Jovan Jovanović i drugi.

(Promo)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE