Radio BalkanFox

Ćerka Željka Šašića progovorila o odnosu sa ocem

Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića, dugo nije govorila o odnosu sa ocem. Oni čak jedno vreme nisu ni govorili, međutim, taj period sada je, srećom, iza njih. Drugim rečima, odnos Sofije Šašić i njenog oca više nema nikakvih turbulencija.

Ćerka Željka Šašića ima samo reči hvale za Acu Lukasa

Podsećanja radi, Sofija i Željko Šašić pojavili su se pre nekoliko meseci u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom izneli sve detalje o sukobima i nesuglasicama koje su imali. Tom prilikom ćerka Željka Šašića naglasila je da je on oduvek bio i ostao samo njen tata.

Ćerka Željka Šašića

– Desile su se neke stvari koje su meni smetale, sada ih više nema. Mi smo se svakako voleli najviše oduvek – rekla je Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića u emisiji kod Amidžija i objasnila kako je došlo do razvoda između njenog oca i majke Sonje Vuksanović koja se posle udala za Acu Lukasa:

Ćerka Željka Šašića

Sonja i Sofija

– Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca… Istina je samo jedna: tata i ja imali smo sukob pre par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana – otkrila je Sofija koja je pomirila Sonju sa Željkom i dodala:

Pročitajte i – Sofija je glavni krivac – Sonju i Željka pomirila ćerka, sve je kao nekada

– Dugo nismo pričali, godinama nismo bili ni u kakvom odnosu. Složićete se da je ženskom detetu otac jako bitna figura. Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovekom odrasla. Živela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala bogu, i sa tatom sam dobra, u poslednje dve godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu – rekla je jednom prilikom ćerka Željka Šašića.

 

 


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE