Radio BalkanFox

Chrissy Teigen i John Legend su obnovili zavjete u Italiji: ‘Još su uvijek tako zaljubljeni i sretni’

John Legend (44) i Chrissy Teigen (37) vjenčali su se 14. rujna 2013. na poznatom jezeru Como u Italiji, gdje i Amal i George Clooney posjeduju vilu. Deset godina kasnije, odlučili su još jednom izmijeniti bračne zavjete i to na mjestu uz koje ih vežu posebne uspomene.

Preletjeli su ocean s obitelji i prijateljima, a sve je započelo ručkom u Villi Pizzo, gdje su se i vjenčali. Chrissy se pohvalila par dana iza na Instagramu i podijelila s pratiteljima fotografije.

Do vile su stigli navodno brodom, a potom su se balkona obratili svojim uzvanicima.

Foto: Instagram

– Bilo je jako romantično. Stigli su brodom i ostavili su nas sve bez riječi koliko su i dalje sretni i zaljubljeni – rekao je izvor, kako piše People.

Par je tijekom dana obnovio zavjete, a nakon večere John je održao i kratak govor. Uzvanici su uživali u dobroj glazbi, piću koje se posluživalo na baru uz jezero, kao i vrhunskoj hrani.

Sve je, kako su naveli izvori, bilo prepuno cvijeća i pomno uređeno.

2019 Baby2Baby Gala

Foto: O’Connor/PressAssociation/PIXSELL

Inače, Chrissy i John upoznali su se 2006. na snimanju njegovog spota za pjesmu ‘Stereo’. Već na početku veze Legend ju je odveo na jezero Como, gdje je manekenka shvatila kako se na tom mjestu želi i udati za njega.

U prosincu 2011. poznati glazbenik ju je zaprosio, a 10. rujna 2013. vjenčali su se u vijećnici u New Yorku, da bi četiri dana kasnije svoje zavjete izrekli u Italiji.

Danas imaju četvero djece – Lunu Simone (7), Milesa Theodora (5), devetomjesečnu Esti Maxine i dvomjesečnog Wrena Alexandera.

Foto: Instagram


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE