Radio BalkanFox

Čovek se pretvorio u psa! Izvodi se u šetnju, maše repom, a ovo mu je omiljena zanimacija (VIDEO)

Jedan čovek iz Japana je oduvek želeo da bude pas, pa je napravio toliko realističan kostim, da se u njemu čak i šeta ulicom.

 

 


Jedan čovek po imenu Toko iz Japana je oduvek želeo da bude pas, pa je tu želju sebi i ostvario. On je napravio realistični kostim border kolija, za koji kaže da ga je u početku nosio samo u kući, dok je ujedno boravio i u kavezu. 

Ipak, odlučio je i da počne da se šeta napolju u tom kostimu, želeći da se sprijatelji sa drugim psima, međutim, kako je istakao, oni ga baš i nisu prihvatili. 

 

 

– Moja želja da budem životinja je kao želja za transformacijom, želja da budem nešto što nisam. Porodica je iznenađena, ali me podržavaju i veoma sam srećan što su to prihvatili – rekao je Toko.

Kako je još otkrio, za ovaj kostim je morao da izdvoji čak 12.000 funti, a nastaviće da ga nosi i u budućnosti. 

Takođe, jedna od omiljenih zanimacija mu je da se jednostavno prevrće po podu.

– Ovo je moj hobi, pa ću nastaviti s tim. Čini me srećnim i druge ljude usrećujem – ističe Tako.

Šta vi mislite o ovome?

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs


Regruterka napokon dala odgovor! Evo šta da kažete na razgovoru za posao, kad vas pitaju zašto baš vas treba da zaposle (VIDEO)

Zanimljivosti

Odgovor bi trebalo da ističe kompaniju, ulogu za koju se prijavljujete, kao i vaše ambicije.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE