Radio BalkanFox

Danijela Karić rodila četvrto dete, a u ovom luksuzu živi sa mužem i decomZabava

Danijela Karić rodila četvrto dete, a u ovom luksuzu živi sa mužem i decom

Pevačica Danijela Karić dobila je četvrto dete u 40. godini, a ona i njen suprug Ivan Mileusnić ćerku su dali staro srpsko ime – Milica.

Danijela Karić

Foto: Instagram

Danijela Karić

Danijela i Ivan u braku su od 2019. godine i dobili su prvo sina, a sada i naslednicu, dok ona iz prethodnog braka ima sina i ćerku.

Par živi sa decom u luksuznom penthausu u elitnom delu Beograda, koji ima oko 300 kvadrata.

– Ovakav prostor je idealan za nekog ko želi kuću, a u stvari je reč o stanu. U početku sam bila skeptična da će deca tu bezbedno odrastati, posebno zbog mnoštva stepenica. Međutim, super je što svako poseduje sopstveni kutak. Pošto smo mi Karići, generalno, velika porodica, ja imam tri brata, kad je tata počeo da radi i po svetu, omogućio nam je svima zasebne sobe sa pratećim kupatilima. Tako i ovde gornji sprat čine tri spavaće sobe i iz svake se ulazi u posebno kupatilo, a dole takođe postoji kupatilo, zatim je tu dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i jedan deo koji smo pretvorili u igraonicu – otkrila je jednom prilikom Danijela.

Ona je ovde počela da živi nakon razvoda od prvog supruga, i sve je opremila po svojoj volji i nije štedla novac.

Takođe, imaju i ogromnu terasu od 100 kvadrata, četiri spavaće sobe, isto toliko kupatila.

U stanu je raskošni dnevni boravak, kao i moderna i funkcionalna kuhinja, kao i ogromna trpezarija.

Dom Danijele Karić

Foto: screenshot

Dom Danijele Karić
Dom Danijele Karić

Foto: screenshot

Dom Danijele Karić

U centralnom delu dnevnog boravka nalaze se dva klavira, koji za Danijelu ima poseban značaj, u njen dom su stigli iz Londona, baš kao i raritet – klavirska stolica Frenka Sinatre.

U dnevnom boravku se nalaze i dve vitrine u kojima čuvaju brojne nagrade.

Dom Danijele Karić

Foto: Instagram

Dom Danijele Karić

– Deo naših trofeja iz uspešnih karijera koje smo imali, moja lepotica u sviranju klavira, a ja u sportkom plesu. Nažalost, ove dve vitrine su male da bi u njih stali svi našu pehari i uspesi, ali lepo je da nas i ovaj delić sa nama svakoga dana podseća na to koliko smo bili, to jest, koliko smo posebni i nagrađeni za to. Slični se uvek pronađu! Volim te ljubavi, ali moram da ti priznam da si Ti moj najveći i najlepši trofej, nagrada u životu. Baš sam ponosan na nas i na pobede i uspehe koje nas tek čekaju u životu, zajedno sam našom decom – napisao je Ivan ispod video-snimka, koji je objavio na svom Instagram profilu.

VIDEO:Danijela Karić i Ivan Mileusnić – izjava


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE