Radio BalkanFox

Dara Bubamara tvrdi da su Svetlana Ražnatović Ceca i Tanja Savić odbile Slobu Radanovića za duet

Vladimir Miljanić

|

Folkerka Dara Bubamara odlučila je da iznese detalje sukoba sa kolegom Slobom Radanovićem oko pesme „Infarkt duše“, o čemu se uveliko priča i piše.

Dara Bubamara i Sloba Radanović (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Dara Bubamara i Sloba Radanović (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier
Bubamara nije krila da je razočarana Slobinim potezima.

– Marina Tucaković me je zvala 2021. godine da čujem pesmu. Došla sam, oduševila se, snimila sam pesmu, još sa momkom tim, Željkom Nikolićem, koji tek počinje… Autori imaju tu pesmu, je li, i čuje je Sloba. Nudio je Ceci i Tanji Savić pesmu, da snime kao duet. Ceca je odbila. Znao je da je pesma kupljena! – rekla je Bubamara u emisiji „Amiži šou“.

Dara Bubamara (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Dara Bubamara (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Željko je čuo da se Sloba hvali da je to njegova nova pesma. Bila sam na sahrani Slobinog oca, pomagala mu, nijednog momenta nije pozvao ni mene, ni Željka! Pesma je dva puta prodata! Rale je radio pesmu sa Marinom. Sloba podmeće nogu dečku koji tek počinje. E, onda sam mu skinula pesmu sa Jutjuba. Sad će i sud, i sve, svašta će tu da se dešava – dodala je besno Dara.

– Hteo je marketing preko mene. Ovo je postalo gaženje preko mrtvih! Ja sam lično bila tu kad je dat novac za pesmu. Advokati su se čuli sa Raletom, videćemo šta će biti – zaključila je Bubamara.

Dara Bubamara (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Dara Bubamara (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Bubamara se, inače, nedavno oglasila na svom Instagram profilu, te poslala poruku Slobi i njegovom timu.

– Pravda je morala da bude zadovoljena. Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana – napisala je Bubamara, pa dodala:

– Gde ćeš biciklom na Rusiju?!

Sloba Radanović se, sa druge strane, našao na meti skandaloznih optužbi majke dečaka koji ide u školu sa njegovim posinkom, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Upao je u učionicu, unosio se deci u facu i pretio!“ Majka učenika koji ide u školu sa posinkom Slobe Radanovića iznela skandalozne optužbe

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE