Radio BalkanFox

Darko Lazić ponovo u bolnici u posetu mu došao sin

Darko Lazić svojevremo se podvrgao operaciji smanjena želuca zbog viška kilograma sa kojima se borio godinama.

Darko Lazić
foto: Printskrin/Instagram

Kako je operacija uspešno prošla i Darko naglo smršao, kod njega se pojavio novi problem. Pevaču je ostao višak kože u predelu stomaka, što je njemu izuzetno smetalo, zbog čega se podvrgao hirurškoj korekciji uklanjanja tog viška.

Sam zahvat je prošao bez problema, a komplikacije su nastale kasnije. Njemu se rana zagnojila zbog čega je morao ponovo da se vrati u bolnicu i podvrgne još jednoj operaciji, kako bi mu se stanje saniralo.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Pored porodice, uz pevača je sve vreme bila i njegova supruga Katarina, sa kojom se venčao daleko od očiju javnost.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Katarina je sada, na svom Instagram profilu, preko opcije stori, objavila niz fotografija pevača, kako iz bolnice, tako i nakon njegovog izlaska.

Pored fotografije na kojoj Darko leži u bolničkom krevetu, ona je objavila i fotografiju na kojoj se vidi koliku je pevač ranu imao na stomaku nakon hirurške intervencije.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Od niza fotografija, najemotivnija je bila ona na kojoj se nalazi Darkov sin kog je dobio sa Marinom Gagić, mali Lav. Pevačev naslednik je bio u bolnici u poseti ocu, a Katarina je zabeležila taj momenat.

Kurir.rs

Bonus video:

01:22

AJDE BRE, KAD GOD TE VIDIM TI SI MRTVA PIJANA! Darko Lazić odbrusio Zlati Petrović, a njen odgovor ga ostavio U ŠOKU I NEVERICI!

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE