Radio BalkanFox

Davor Bilman jedva se pribrao nakon što je čuo njeno neobično ime: ‘Zovem se Hitna Ražnjević’

Neobičan talent u drugoj epizodi ‘Supertalenta‘ pokazala je gospođa Hitna Ražnjević.

– Rođena sam 1960. godine, dolazim iz Rijeke. Ja sam, kad sam završila gimnaziju, jednostavno mi je došlo da bi mi bilo najbolje ići u časne sestre, zašto ne. Vjernica sam, iz katoličke sam obitelji. Mama kaže, nemoj u časne sestre, nećeš imati svoju obitelj. I tako sam se pokolebala i nisam otišla – rekla je Hitna pa dodala:

 – Preko dana čitam, tako mi je došlo da naučim nešto na latinski. To mi ide, volim latinski jezik, sviđa mi se i engleski, isto je dobar jezik, a baš mi se posebno sviđa talijanski, zapravo njega ću staviti na prvo mjesto iza latinskog, znači na drugo mjesto. Moja motivacija za dolazak na Supertalent je bila – idem probati. Žiri će različito reagirati zato što svatko od njih ima svoje mišljenje, a možda netko od njih to neće ni razumjeti. Ne očekujem ništa posebno, baš se osjećam odlično, nimalo treme, hvala ti Bože.

Foto: Luka Dubroja

Izašla je na pozornicu i predstavila se, a žiri se načudio njenom nesvakidašnjem imenu. Davor se krenuo smijati i jedva prestao. ‘Oprostite, malo sam…’, rekao je. Nije odmah otkrila koji je njen talent, a onda je krenula s molitvom.

Maja je ubrzo stisnula ‘X’, a isto je napravila i Martina. Frano je pak rekao da se njemu sviđa jer je teško za naučiti. Publika je dala veliki aplauz Hitni.

– Imam potrebu odmah argumentirati svoj X. Meni je drago da ste došli ovdje i nadam se da ste se pomolili u naše ime, za sve nas skupa, ali ovome u Supertalentu nije mjesto – objasnila je Martina, a Maja dodala:

– Gospođo Hitna, mi nismo ovdje baš navikli na molitvu, pogotovo ne na latinskom, kak bi vam rekla, nismo mi došli na propovijed. Nije do vas, do nas je.

Foto: Luka Dubroja

Davor je rekao da je bio znatiželjan pa zato nije stisnuo ‘X’.

– Hvala vam što ste se prijavili, hvala vam što ste došli, jer nekako mislim da vama ovo nije šala i da vi stvarno u to vjerujete, vi se s time bavite, i to prenosite, i širite među ljudima, i mislim da je to ključno, i hvala vam na tome. Doći i stati pred ljude, i reći nešto u što zaista vjerujete, to je zaista hrabrost i hvala vam na tome – rekao je Fabijan. Hitna nije prošla dalje i rekla je kako ju reakcija žirija nije iznenadila.
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE