Radio BalkanFox

Dejan Dragojević otkrio kada će se saznati istina o odnosu sa Aleks

ISTINA O ODNOSU DEJANA DRAGOJEVIĆA I ALEKSANDRE! Nikolićeva saznala da ju je OSTAVIO, a evo KADA će se sve saznati!

Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

U šestoj sezoni Zadruge, došlo je do neviđenog haosa kada je navodno voditelj Milan Milošević preneo informacije iz spoljnog sveta Aleksandri Nikolić i to da ju je navodno ostavio momak, Dejan Dragojević.

Aleksandra do sada nije verovala na ovakva dobacivanja zadrugara, ali je tokom emisije navodno isto izjavio voditelj Milan Milošević, što ju je prilično uznemirilo.

Aleks se nakon emisije posvađala sa Nenadom Macanovićem Bebicom, jer je izjavio da i on poseduje iste informacije, te da je navodno Dejan odlučio da raskine sa njom dok je ona još u rijalitiju.

Zvezdan Slavnić, Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Ana Pauković, Printscreen Premijera

Dragojević nikada nije izjavio da nije više sa Aleks, niti da joj nije podrška, a kako je kratko prokomentarisao, „sve će se videti kada za Novu godinu bude i sam ušao u Belu kuću„, kako bi za praznike posetio svoju devojku.

Takođe, Dejan je poručio da, oni koji ga prate, vrlo dobro znaju da je on i dalje u vezi sa Aleks, jer na svom Instagramu s vremena na vreme objavi plišanu sovu koju mu je ona poklonila.

Polemika se i dalje vodi na društvenim mrežama, te su sada isplivali novi komentari gde se navodi da je Dejan navodno najavio tužbu za Milana Miloševića zbog ove izjave:

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

– Milan Milošević je lažov… Neprofesionalan! Javio se Dejan! Tužiće Milana – glasi objava na popuilarnoj Fejbuk stranici, fan stranici Zadruge.

Kurir.rs/Srbija Danas

Bonus video:

Dejan Dragojević pokazao šta radi na Zanzibaru

00:07

Dejan Dragojević pokazao šta radi na Zanzibaru

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE