Radio BalkanFox

Devito zgrabio Karleušu oko struka, pa u glas zapevali “Nepogrešivo”: Reper večeras blista u svečanom odelu

Pop diva Jelena Karleuša večeras je u Beogradu na vodi održala spektakularni koncert gde je promovisala dva nova albuma “Alfa i Omega”.

Mnogobrojna publika došla je da podrži Karleušu, pa su celu noć sa njom u glas pevali gotovo sve pesme, a vrhunac atmosfere usledio je u trenutku kada joj se na bini pridružio reper Devito.

Jelena je sa Devitom snimila duet “Nepogrešivo”, koji su ovom prilikom prvi put zajedno izveli.

Popularni reper je došao sa fantomkom, po kojoj je već prepoznatiljiv, ali je kombinaciju upotpunio odelom, što je bilo pravo iznenađenje jer smo navikli da ga viđamo u dosta opuštenijim stajlinzima.

Karli i Devito su odigrali i vrući ples, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku na početku teksta, kao i u galeriji ispod.

 

Podsetimo, Devito je omiljeni izvođač Jelenine ćerke Nike Tošić, što je jedan od razloga zbog kojih je Karleuša odabrala baš njega za muški duet na novom albumu.

– Moja deca su generalno oduševljena Devitom, ali i mama voli Devita. Atina i Nika najviše vole Milicu, sa njom su najviše i igrale na mojoj promociji. Sa njihovim favoritima je i mama snimila duete. Moje ćerke inače ne slušaju našu muziku, na primer ne znaju druge izvođače, sem Milice i Divita… Znaju i ko je Vojaž. Uopšte ne znaju našu domaću scenu – otkrila je Jelena za naš portal nedavno.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE