Radio BalkanFox

Devojka objavila uznemirujući snimak! Uvek operite balone pre nego ih naduvate – evo i zašto (VIDEO)

Količina prljavštine koja se nalazi na balonima je zabrinjavajuće velika, pa bi bilo dobro da ih operete pre korišćenja.

Nema sumnje da su baloni sjajan ukras koji će ulepšati svaku prostoriju, a najpopularniji su u vreme nekih slavlja, poput rođendana ili devojačke večeri. 

Ukoliko sami naduvavate balone, već znate da, osim ako nemate onu spravicu, potrebno je da balon stavite u usta. Međutim, da li ste nekada zastali i razmislili o tom postupku i kakve posledice može da nosi sa sobom. 

Jedna devojka Danijela je na svom TikTok nalogu objavila snimak u kojem se vidi kako je veću količinu balona, prvo potopila u vodu, sa namerom da ih propere. Kada je pomerila balone i sapunicu, videla se užasno prljava voda. 

Zaključak je naravno da bi sva ta prljavština, završila u ustima, da ih ona prethodno nije stavila da se operu. 

– Ovo je vaš znak da operete vaše balone, pre nego ih stavite u usta, kako biste ih naduvali – napsala je Danijela. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs


Čovek se pretvorio u psa! Izvodi se u šetnju, maše repom, a ovo mu je omiljena zanimacija (VIDEO)

Zanimljivosti

Jedan čovek iz Japana je oduvek želeo da bude pas, pa je napravio toliko realističan kostim, da se u njemu čak i šeta ulicom.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE