Radio BalkanFox

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 26. MAJ! Blizanci će doživeti finansijski uspeh, a Vodolije očekuje novo poznanstvo

Većinu horoskopskih znakova očekuju povoljni planetarni aspekti. 

OVAN

LJUBAV: Mogući dramatični događaji. Nemojte dozvoliti da greške iz prošlosti negativno utiču na vašu sadašnjost. POSAO: Povoljan dan za pravljenje dugoročnih planova. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Shvatićete da ne možete dobiti sve što želite i bićete frustrirani zbog toga. POSAO: Moguće je da ćete postići bitan dogovor ili potpisati ugovor. ZDRAVLJE: Dobro.

Shutterstock

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije pristupačan ili ćete doživeti zahlađenje u odnosu. POSAO: Vaša vrednost će biti prepoznata. Finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Bićete vrlo vitalni.

RAK

LJUBAV: Danas ćete zasijati šta god da radite. Zbog toga ćete steći obožavaoce. POSAO: Uspeh u grupnom radu i posebno ako se bavite društveno-angažovanim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima, pa i sa osobom koja vam se dopada ili partnerom. POSAO: Radni elan će vam biti na visokom nivou i zbog toga ćete postići izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Priželjkujete stabilan ljubavni život i emocionalnu sigurnost. POSAO: U ovoj sferi ćete doživeti izvesnu krizu ili negativnu promenu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VAGA

LJUBAV: Moguće promene i izvesni problemi, zbog opterećenosti nekim negativnim dešavanjima u drugim sferama. POSAO: Blokada posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Možete se nesrećno zaljubiti u nekoga s kim radite, ili prosto u nekoga ko vas uopšte ne primećuje. POSAO: Bez bitnih dešavanja u ovoj sferi, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Solidno.

Shutterstock

Zvezde

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete naići na otpor porodice kada je reč o vašem izboru partnera. Nije vreme za njihovo upoznavanje. POSAO: Previše posla bi moglo da izazove zasićenje. ZDRAVLJE: Loš imunitet.

JARAC

LJUBAV: Bićete ophrvani negativnim emocijama i mračnim sumnjama. POSAO: Pogrešna ulaganja ili ćete biti previše impulsivni kada je trošenje novca u pitanju. ZDRAVLJE: Gastritis.

VODOLIJA

LJUBAV: Uspostavićete kontakt sa nekim novim ili s nekim koga ste upoznali na društvenim mrežama. POSAO: Poslovna situacija će se donekle popraviti. Imaćete sjajne ideje. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Trenutno se premalo toga dešava u vašem ljubavnom životu. Nećete imati prilike za ljubav. POSAO: Moguće kašnjenje novčanih sredstava koje očekujete. ZDRAVLJE: Slabije.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE