Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za ponedeljak 2. oktobar! Device flertuju, Vage uživaju u popularnosti, a Škorpije čekaju velike finansijske promene

Početak nove sedmice biće posebno zanimljiv Škorpijama, koje će imati napredak u svakoj životnoj sferi, a naročito u ljubavi.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. Duboka osećanja se neće probuditi, ali ćete biti zaljubljeni. POSAO: Bićete u poslu sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.


BIK 

LJUBAV: Bićete zainteresovani za zajednički život sa voljenom osobom, to je nešto o čemu ćete razmišljati. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Neće vam biti lako da pokrenete dešavanja u ovoj sferi. Privlače vas osobe koje imaju veze sa inostranstvom. POSAO: Zauzećete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK 

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje vam pružaju osećaj emocionalne sigurnosti i bliskosti. POSAO: Sreća u pitanjima vezanim za komunikaciju i adminstraciju. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Nemojte očekivati previše. Ništa bitno se neće desiti, jer ćete biti okupirani drugim sferama života. POSAO: Smetaće vam nadređeni. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Vaš ljubavni život vam neće biti najbitniji, ali moguć je flert. POSAO: Moguć manji uspeh čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

VAGA 

LJUBAV: Vaša popularnost će porasti, pa samim tim je moguće i da stekenete neke nove obožavaoce/teljke. POSAO: Uspeh u umetnosti. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION 

LJUBAV: Možete se nadati napretku u ovoj sferi, jer ćete se značajno prolepšati. POSAO: Moguće je da će doći do velike promene u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Posumnjaćete u iskrenost osećanja ili namera osobe sa kojom ste. POSAO: Moguće blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

JARAC 

LJUBAV: Biće prilika za druženje ali verovatno ne i za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu ili će oni koji su vam podređeni “brljaviti”. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Dopadaju vam se snažne i samodovoljne osobe, a takve je nateže osvojiti i ukrotiti. POSAO: Situacija na planu karijere će biti nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Danas ćete biti skloni sanjarenju i bežanju od realnosti. Mogući su nesporazumi u odnosu. POSAO: Otaljavaćete posao i moguće su greške. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

 

 

 

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs


Znate da treba regulisati ishranu, ali i ove 4 stvari su podjednako važne za gubljenje kilograma

Zdravlje

Nutricionistkinja Marija Đurkić ističe da su fizička aktivnost i dobar san još neke od važnih stvari koje će vam pomoći prilikom mršavljenja.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE