Radio BalkanFox

Dominik jedini pobjedio lovce u prvoj epizodi nove sezone pa uspio osvojiti čak 9.000 eura…

U prvom ovosezonskom izdanju ‘Superpotjere‘ nastupilo je četvero natjecatelja, a jedini koji je odnio pobjedu nad lovcima jest Zagrepčanin Dominik Hrestak. Dominik iz Zagreba radi u IT marketingu, a u slobodno vrijeme voli otići odigrati neki kviz i kako je rekao malo doći na HRT.

Što se tiče novčanog iznosa koji priželjkuje našalio se da bi to bilo što više to bolje, odnosno dovoljno da isplati Deana da prestane influencati. Osvojeni novčani iznos stavio bi u džepove i kupio stan, ako bude veća ponuda ove sezone.

Foto: HRT

U prvom krugu, u kojem voditelj Joško Lokas postavlja najviše pet pitanja s višestrukim izborom, a svaki točan odgovor donosi 500 eura, Dominik je osvojio 1500 eura. Nije znao tko se zalagao za politiku čekanja Frano Supilo, Miko Tripalo ili Vladko Maček.

Odgovorio je da se radi o Franu Supilu, a točan je odgovor Vladko Maček. 

S nama je i ove sezone supertim lovaca Sven Marcelić, Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Mladen Vukorepa i Dean Kotiga.

Foto: HRT

Lovci su iskazali ponude u vremenu i novcu. U brzopoteznoj igri Dominik je odabrao borbu protiv četvero lovaca: Svena, Morane, Kreše i Deana koji su ponudili novčani iznos od 9.000 eura i zatražili 49 sekundi na svome satu. Dakle, Dominik je ušao u igru sa 11 sekundi prednosti. 

Dominik nije znao da se rosulja naziva sipeća kiša čije su kapljice u promjeru manje od pola milimetra. Lovci su ponudili sve točne odgovore, ali nisu uspjeli nadigrati sjajnog Dominika. Sa sedam sekundi prednosti osvojio je iznos od devet tisuća eura.

Foto: HRT

– Ja mislim da je savršeno odabrao jer je mogao mrvicu opuštenije nego što bi bio sa maksimumom ovako mu je bila dozvoljena jedna greška koju je iskoristio možda bi bile dvije, a možda bi i dvije bile previše. Poznavajući njega on je vrlo dobar kvizaš, kad je išao s četiri lovca ja sam rekao Mladenu dobro je postupio i mislim da osvaja – rekao je Dean. 
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE