Radio BalkanFox

DOVOLJNO ZA RAČUNE I KUĆNU POMOĆNICU: Saša Popović otkrio kolika mu je PENZIJA!

Foto: Srbija Danas

Popović je samo od prodaje svog dela “Granda” zaradio preko 7 miliona evra.

Saša Popović, kreativni direktor “Granda” u razgovoru sa Draganom Stojkovićem Bosancem otkrio je kolika mu je penzija, dok je Bosanac istakao da se redovno vozi gradskim prevozom. 

– Da li si uzeo besplatnu karticu za gradski prevoz? Znam da ima mercedesa kocku koji troši 20 litara, pa ti se ne isplati da ga voziš po Beogradu – rekao je Popović.

Bosanac je odmah odgovorio Popoviću i potkačio ga je za njegovu penziju.

Saša-Popović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Ja sam penzioner i dičim se svojom penzijom, ali podržavam sve mogućnosti koje vladaju u ovoj zemlji. Imam u Srbiji svoju kartu po kojoj se vozim za džabe po Beogradu, a ti verovatno imaš hrvatsku. Lako je tebi kad ne živiš od penzije, sramoto jedna - rekao je Bosanac.

- Kako ne živim od penzije? Penzija mi je najmilija stvar - odgovorio je Saša.

- Lako je tebi kad imaš penziju 128.000 dinara - dodao je muzičar.

- Trenutno imam 102.000 - priznao je Popović, koji je jednom otkrio i na šta troši svoju penziju:

Dragan-Stojković-Bosanac

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Od penzije plaćam struju, gas, porez na imovinu, hranu, za porodicu, decu, deo ode na kućnu pomoćnicu i kad sve to poplaćam, ostane mi za krem bananice i dve žvake.

Podsetimo, Saša Popović i Lepa Brena su 2014. godine odlučili da prodaju 51% kompanije i tako zaradili 15 miliona evra. Popovićev udeo vlasništva tada je iznosio 49%, pa mu je prodajom pripalo 7.350.000 evra, dok je Brena posedovala 51% "Granda" pa je nakon prodaje zaradila 7.650.000 evra. Oni su, kao manjinski vlasnici, na godišnjem nivou zarađivali oko milion evra od poslovanja "Granda", pa je pevačica tako od 2014. do 2019. dobila 4.370.500, a Saša 4.114.482 evra.

 
Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE