Radio BalkanFox

Dugo se „šuška“ o odnosu Ljube Aličića i njegovog sina

Ljuba Aličić

Foto: ATA Images

Nakon što se pojavila informacija da Ljuba Aličić ne razgovara sa svojim sinom iz prvog braka Dejanom, što su ranije u razgovoru sa medijima obojica i potvrdili, pevač se sada tim povodom oglasio, negirajući da izmedju njih postoji bilo kakav sukob.

– Nije istina, ja i moj sin imamo jedan hit koji uvek pevamo, to je stvarno veliki hit. Ne znam zašto ne bismo pričali – rekao je Ljuba, a potom otkrio da li ga pogađaju ovakvi navodi:

Ne smeta mi jer znam da ja nisam loš roditelj, ja sam dobar čovek, volim svoju decu, volim svoju porodicu, nikad mi neće dosaditi, to su moja deca, imam i unuke – naveo je Aličić u emisiji „Premijera“.

Podsetimo, Dejan Aličić se, poput njegovog oca, takođe bavi pevanjem, ali nije toliko poznat javnosti. Zanimljivo je da se ne zna pravi razlog zašto otac i sin ne razgovaraju, ali čak i kada su bili u lošim odnosima, oni su poslovno sarađivali.

Svojevremeno su snimili i duet „Dajte da pije drugar moj“, a neko vreme su čak i nastupali zajedno. Međutim, van scene oni nisu razgovarali, a Dejan je za loš odnos sa ocem okrivio svoju maćehu.

– Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje – pričao je Dejan tada za medije i nastavio:

– Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu

Ovim povodom se oglašavao i Ljuba, te je tada potvrdio da sa sinom ubuduće neće komunicirati.

– Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost – rekao je pevač tada.

Video: Mina Kostić otela mikrofon novinaru i intervjuisala novog dečka: Ispričao kako su se smuvali

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE