Radio BalkanFox

DVE GODINE OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Porodica se okupila, predmet ostavljen na grobu slama srca (FOTO)

Foto: Srbija Danas

Preminula je nakon duge i teške bolesti.

Najpoznatiji i najuspešniji tekstopisac sa naših prostora, Marina Tucaković, preminula je na današnji dan pre tačno dve godine. Marina je životnu bitku izgubila u KBC Dragiša Mišović, gde je hitno prebačena nakon što joj je 14. septembra 2021. pozlilo. Marina je tada stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus čija je pandemija tada i dalje bila u jeku. 

Na današnji dan se oglasio Marinin voljeni suprug, Aleksandar Radulović Futa, koji je otkrio da je posetio njen grob zajedno sa najbližim prijateljima. 

Futa je danas dao dve godine svojoj supruzi, a ne krije da se tuga vremenom nije smanjila…

Marina-Tucaković

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Dali smo Marini dve godine. Bili smo na groblju, sad smo se vratili kući - kratko je potvrdio Futa da uspomenu na suprugu ne prepušta zaboravu.

Podsetimo, Marina je 2018. godine saznala da boluje od karcinoma dojke, a ubrzo su doktori ustanovili da je reč o malignom tumoru, te je Tucakovićeva ubrzo operisana. Marina je preminula posle duge i teške bolesti pre dve godine, a sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Miše Radulovića, koji ju je prerano napustio, u 24. godini. A 15 meseci kasnije pored majke i brata sahranjen je i Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Marina Tucaković

Foto: ATA Images

Na njihovom grobu nalazi se ikona Bogorodice koja u naručju drži malog Isusa, a simbolizuje najjaču vezu, između majke i deteta. Pretpostavlja se da je ikonu na grob donela upravo Marina kada je ostala bez starijeg sina. 

Marina Tucaković

Foto: ATA Images

 
Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE