Radio BalkanFox

Džipsi i Evrovizija

Na predstojećem takmičenju Pesma za Evroviziju Jovan Živadinović Džipsi predstaviće se pesmom Greh, a pojedni već sada za njega kažu da je favorit.

Džipsi
Džipsi

Džipsi u emisiji “Scena” otvoreno govori o svojoj seksualnosti ali ono što ne voli je da se njegovo opredeljenje stavlja u prvi plan.

– Ja nisam zanimljiv zato što sam gej, ja sam zanimljiv zato što sam umetnik, zato što imam toliko toga da pružim narodu, jedino u tom pogledu, nekako ne želim da to bude prvi plan razgovora, ja želim da se o tome priča, ali na način gde bi mogao da vidim neku dobrobit svega toga – rekao je muzičar.

Oduvek je voleo da radi. Tokom srednje škole igrao je u pozorištu i tada je shvatio da su scena i muzika ono gde vidi sebe:

– Ja nisam rođen sa tom privilegijom da mogu da se fokusiram na ovo i da opet imam šta da jedem i gde da spavam ako se ja ne potrudim mogu da završim na ulici doslovno tako da naviko sam ja da radim, moraš da radiš za svoje snove.

Emisija “Scena” emistuje se svakog radnog dana od 19.45h na Blic televiziji na MTS kanalu 115.

Gde gledati Blic TV

ADVERTISING

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

– IRIS kablovki paket na kanalu 115

– Supernova kablovski paket na kanalu 15

– m:SAT satelitski program na kanalu 15

– Yettel – Hipernet TV na broju 8

– Orion Telekom na programu 27

Bosna i Hercegovina:

– m:tel IPTV paket na kanalu 10

– Supernova i logosoft na kanalu 14

– m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

– m:SAT u Federaciji na kanalu 12

– aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora:

– kablovski paket na kanalu 26

– m:SAT na kanalu 27

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

U zavisnosti od modela vašeg set up boksa, ako ne vidite Blic TV na kanalu koji je na Vašoj platformi, pozovite broj 0800100100 Telekom call centar ili možete da isključite vaš uređaj iz struje na 60 sekundi i nakon toga ponovo uključite.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE