Radio BalkanFox

Edita Aradinović se razočarala u Novaka Đokovića

Edita Aradinović nije zapevala svom idolu Novaku Đokoviću

Edita Aradinović nedavno je pevala na proslavi naših košarkaša povodom osvojenog srebra na Svetskom prvenstvu, a tu se našao i Novak Đoković koji je 24. put osvojio grend slem na US Openu.

Edita Aradinović izašla na binu, a Nole otišao

Nakon što je Ceca Ražnatović sumirala utiske iz noći provedene sa srebrnim košarkašima i najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, gde su zajedno proslavili brilijantne rezultate naših sportista u jednom prestoničkom restoranu, došao je red i na pevačicu Editu Aradinović.

Edita Aradinović

Razočarala se i šokirala kad je shvatila da je Novak Đoković otišao pre nego što je počeo njen nastup.

– Meni je bila najveća moguća čast. Htela sam samo da dotaknem taj deo njihove pobede, njihovog slavlja, evo, sad sam se naježila, bukvalno! Jedino što mi je žao je to što sam se mimoišla sa Novakom, što ga nisam videla, što nisam mogla da se slikam sa njim – rekla je Edita Aradinović i dodala:

– Kad bih ga videla ne znam kako bih odreagovala, verovatno bih se izgubila. Zagrlila bih ga… Ja sam smišljala svoj govor, kad izađem na scenu šta ću da kažem, da ću na kraju da kažem pred svima: ‘Novače, volim te!’. On je bio tu, ali se kratko zadržao, jer je sutradan morao da putuje – kaže ona i dodaje:

Edita Aradinović

– Bilo je fenomenalno, situacija sa Avramovićem bila je simpatična, neverovatna. Stvarno smo mnogo talentovan narod, samo da se potrudimo da budemo jedni prema drugima dobri. Oni su toliko prirodni, veseli, predivni, i Jokić, i Marjanović, ponos i čast! Imala sam njihovu pažnju, znači ti da si pohvaljen od strane naših najuspešnijih sportista – istakla je Edita, a prenosi „Mondo

– Novak je prizeman, najskromniji, jednom sam ga bila srela, ali sam se ukopala i nisam mogla da reagujem. Zaledila sam se, nisam mogla da se pomerim. On je moj idol, tako mi se to odražavalo – rekla je pevačica.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE