Radio BalkanFox

Evo kako je Saška Veselinov uspela da smrša čak 21 kilogram

Saška Veselinov sada Đoković, postala je ljubimica domaće javnosti, a komplimenti na račun njenog izgleda ne prestaju od kako se porodila.

Saška navodi da je kilograme izgubila na potpuno prirodan način, ali uz puno truda i zalaganja.

Ona i njen suprug, Đorđe Đoković, odrekli su se mesa i mlečnih proizvoda u potpunosti, izbacili su i slatkiše iz ishrane, a Saška svako jutro na prazan stomak popije i čašu ceđenog celera.

Saška Veselinov
foto: Printscreen

Kako je navela, već godinu dana se hrane vegetarijanski, a na ovaj potez su se odlučili iz ličnih razloga.

– Već godinu dana se Đole i ja hranimo vegetarijanski. Ranije smo za nekoliko obroka dnevno imali meso na tanjiru, ali se nismo osećali dobro u svojoj koži. Stalno smo bili bez energije i naduti, pa sam predložila da uradimo detoks. Izbacili smo meso i mlečne proizvode, ali i slatkiše. Dogovor je bio da to traje mesec dana. Međutim, kad smo videli rezultate, nismo želeli da se vraćamo na staro. I dalje jedemo burgere, koje inače obožavamo, ali sada niko ne ispašta jer su vegetarijanski – rekla je Saška.

Saška Veselinov
foto: Printskrin/Instagram

Ona je otkrila i da redovno trenira, čak pet puta nedeljno. Sa svojim pratiocima je i podelila da je upravo ovaj način života zaslužan za mršavljenje.

– Svako jutro na prazan stomak popijem čašu sveže ceđenog celera ili toplu limunadu. Kad stignem, treniram dva puta dnevno. Ujutru idem u teretanu, a predveče kombinujem trening i brzi hod. Uspela sam da skinem 21 kilogram.

Kurir.rs/Informer

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE