Radio BalkanFox

Evo kako su se smuvali Prija i Filip


Aleksandra Prijović jedna je od najvećih folk zvijezda, što dokazuju njeni mnogobrojni hitovi, kao i to što je u rekordnom roku rasprodala koncerte u najvećim Arenama u regionu, a u Beogradu čak tri.

Aleksandri najveću podršku pružaju njeni najmiliji, suprug Filip i sin Aleksandar, a par je u braku od

2018. godine, dok je njihov sin stigao na svijet prije četiri. Svojevremeno je pjevačica u medijima otvoreno govorila o početku veze sa Filipom Živojinovićem.

– Ne sećam se gdje smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Prije nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mjestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pjevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Ona je svojevremeno otkrila i kada i gdje se dogodio prvi poljubac sa Filipom.

– Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za cio život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni – kazala je ona i dodala:

– On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se poslije pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam donio paket vode kada se podrazumijeva da u kući imate vodu.


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE