Radio BalkanFox

Filip Car ponovo udario na trudnu Aleksandru Nikolić i raskrinkao je

Iako je Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, u drugom stanju, to ne sprečava njenog bivšeg partnera Filipa Cara da se javno prepucava sa njom.

Filip Car (Foto: TikTok)
Filip Car (Foto: TikTok) • TikTok / screenshot

– Desila se jedna prelepa stvar – iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da nije htela da rodi bebu i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala – otkrio je Filip za Pink.rs.

Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)
Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Zna na koji je način htela da ode i ne rodi bebu. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može to odraditi, da je to vrlo rizično u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog zahvata, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su je uspeli ubediti da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene – dodao je Car.

Filip Car (Foto: TikTok)
Filip Car (Foto: TikTok)

– Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio pre svih optužbi, ali i posle onog nastupa na Pinku. Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u “Elitu”, pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o svojoj trudnoći i svojim odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od strane nje – zaključio je nekadašnji zadrugar.

Filip Car je, sa druge strane, bio predmet izlaganja nekadašnje zadrugarke Tare Simov, a šta je ona ispričala o njemu pogledajte u odvojenom tekstu: “ZAŠTO PLJUJEŠ PO SEBI?” Tara Simov ŽESTOKO OSUDILA POTEZ TRUDNE Aleksandre: “Dete će ti to GLEDATI!”
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE