Radio BalkanFox

Fotka Beograđanke iz 60-tih opčinila Srbe

BEZ GRAMA BOTOKSA I SILIKONA: Fotka Beograđanke iz 60-ih potpuno opčinila Srbe! Evo kako su devojke izgledale ranije (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen

Ove 2023. preovladava i ima orgoman uticaj veštačka lepota, čiji su saveznici botoks, silikoni, fileri, problem nastaje kada se sa time pretera pa od prirodnosti ne ostane ništa, a ni od lepote. Da tako nije bilo ranije, pre duže od šest decenija, podseća nas fotograija Beograđanke. Slika je zabeležena šezdesetih godina prošlog veka i pogledajte koliko su se stvari u međuvremenu promenile.

Šezdesete i nisu neka tako daleka prošlost imajući u vidu koliko su se do danas promenili standardi “nazovi” lepote. Prirodnost je ranije bila na prvom mestu, a raznolikost lepote se više uvažavala, jer je sada ultimatum lepog izgleda “ispeglano lice”, veštački atributi, promena ličnog opisa kako bi se dostigao nivo te željene veštačke lepote.

I danas ima žena koje ostaju verne prirodnom izgledu, iako su potpuno u drugom planu kada je reč o onim najuticajnijim imenima na društvenim mrežama i onima koji imaju najviše uticaja na definiciju moderne lepote.

A prirodnost nedostaje iako se može steći drugačiji utisak. “Prelepa, prirodna”, “Kada pogledam, deformisane od botoksa i silikona”, “To je prava prirodna lepota – šta ćeš lepše”, “Kada majka priroda stvori nešto lepo”, komentarišu na Instagramu, gde ima komentara iz raznih krajeva naše zemlje ali i regiona.

Fotografija Beograđanke iz šezdesetih godina objavljena je na Instagram profilu Zanimljivosti u Beogradu koji pruža retrospektivu na neka prošla vremena.

(Kurir.rs/Blic žena)

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE