Radio BalkanFox

Glumac imao izložbu, javnost oduševljena!


Kao samouki vajar, Pit je izložio radove u okviru veće izložbe britanskog umetnika Tomasa Hausagoa, a zajedno sa njima svoje keramičke radove predstavio je i australijski pevač Nik Kejv.

– Za Nika i mene ovo je čitav novi svet i naše prve izložbe. Za mene je ovo način da pogledam duboko u sebe, da vidim gde sam pogrešio u odnosima sa ljudima, da budem brutalno iskren prema sebi, da razumem one ljude koje sam možda povredio – rekao je Pit na otvaranju izložbe.

Glumac je vajanjem počeo da se bavi nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli, provodeći i po 15 časova dnevno u studiju britanskog umetnika u Los Anđelesu 2017.

U intervjuu za magazine GQ, Bred je otkrio da na svoje bavljenje vajanjem ne gleda kao na umetnost, već na tihi, samački sport. Nenajavljena poseta velike holivudske zvezde Finskoj, iznenadila je stanovnike baltičke zemlje, o čemu, očigledno nisu bili obavešteni ni mediji, s obzirom da je sve u javnosti propraćeno krajnje skromno.

Osim glume i vajanja, Pit, koji je studirao novinarstvo, ima veliku želju da se bavi arhitekturom, a nedavno je lansirao svoju modnu liniju, prenosi Grazia. 
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE