Radio BalkanFox

Glumci podržali orlove

JAKA PORUKA GLUMACA "MONTEVIDEA" ZA SRBIJU U KATARU: Ove reči će ODJEKIVATI danima

Montevideo, Foto: Printscreen Youtube

U čuvenom „Montevideo, bog te video“, reditelj i glumac Dragan Bjelogrić, na filmsko platno preneo je deo atmosfere sa prvog održanog Svetskog prvenstva 1930. godine u Urugvaju, na kom je selekcija Jugoslavije savladala favorizovani Brazil sa (2:1).

Glumci iz popularnog filma, koji su na specifičan način osetili mundijalski duh tokom snimanja, biće svim srcem uz našu selekciju tokom trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu. Svi se nadaju da će meč u Kataru završiti slično kao pre 92 godine.

Uros Jovcic
foto: youtubescreen

– Samo napred, samo hrabro! Nadam se da će rezultat da bude 2:1 za naše. Isti rezultat je bio 1930. godine, a i na SP za omladince 2015. pobedili smo ih, sa 2:1. Nek nam se posreći i ovaj put tako. Samo patriotski, samo jako, napred „orlovi“ – poručuje glumac Uroš Jovčić, koji je igrao lik Đorđa Vujadinovića „nosonje“.

Poruku podrške uputio je „kapiten“ Viktor Savić, koji je dočarao lik Milutina Ivkovića popularnog Milutinca.

viktor savić
foto: Nemanja Nikolić

– Savet za igrače da daju sve od sebe, da pruže maksimum. Neka ostave srce na terenu za grb i sve Srbe, pa i Ruse, jer će u ogromnom broju navijati za nas. Prognoze ne volim da dajem, jer pre svega ne želim da baksuziram. Gledaću utakmicu sa društvom i biti uz naše – kaže Viktor Savić.

Petar Strugar
foto: Marina Lopičić

Blagoje Marjanović Moša, jedan od glavih igrača Jugoslavije u Montevideu čiji je lik otelotvorio Petar Strugar, navijaće, takođe, za naše fudbalere.

Utakmica sa Brazilom završena je rezultatom 2:1 u korist reprezentacije Brazila. Ostaje da vidimo kako će se naši orlovi pokazati danas na utakmici protiv Kameruna.

Podsetimo i Dragan Bjelogrlić je sa sinom u Kataru i podržava našu reprezentaciju.

(Espreso/Nportal)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE