Radio BalkanFox

GLUME PRIJATELJA, A ČEKAJU TRENUTAK DA VAM ZABIJU “NOŽ U LEĐA“! Ovim horoskopskim znacima se slepo veruje, a nije NAIVNO


Prema rečima stručnjaka, ovim znakovima ne treba slepo verovati!

Ovan

Ovan je prvi na listi. Oni za sebe tvrde da su odani prijatelji, ali njihovi postupci su ponekad vrlo upitni. Čine se prijateljski nastrojenim, ali kada uoče priliku za napredovanje, čak i ako to znači izdati svoje najbolje prijatelje, ne prezaju ni pred čim.

Blizanci nisu uvek odani. To je specifičnost Blizanaca na koju svi treba da obrate pažnju i da se ne opuštaju. Uspešni su glumci i nemaju problem da se ponašaju kao vaši najbolji prijatelj jedan dan, a već sledeći vam okreću leđa.

Lavovi su potpuni oportunisti. Nije da su zli, ali zapravo su vrlo nestabilni i lako im se mogu okrenuti stvari u glavi. Lav samo želi da se popne do vrha, zbog čega će se, ako je potrebno, odreći svojih prijatelja.

Škorpija je totalni divljak. Sa tako nepredvidivom i tajanstvenom ličnošću teško je da predvidite šta bi bio njen sledeći korak. I kada je prijateljstvo u pitanju, ne računajte na njihovu odanost. Škorpija je previše ambiciozna da bi svoja prijateljstva i osećanja drugih stavila na prvo mjesto.
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE