Radio BalkanFox

Goldi Hon i Kurt Rasel se nikad nisu venčali

Glumica Goldi Hon će sutra napuniti 78 godina, a i dalje se žene dive njenom mladolikom izgledu. Naime, nju odaje njen prepoznatljiv osmeh za koji je delom zaslužan i Kurt Rasel sa kojim živi već 40 godina. 

Goldi je Kurta upoznala kada je imao samo 16, a ona 21 godinu, ali su im se životni putevi nakon prvog susreta privremeno razišli. 

– Imala sam 21, a on 16. Smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za sebe. Kada smo se opet sreli posle nekoliko godina, odmah mi se svideo, a i istog sam se trena prisetila koliko mi se ranije sviđao. Oboje smo se zarekli da više nikada nećemo imati veze s drugim glumcima, ali nikad ne reci nikad’ – ispričala je glumica.

Profimedia

 

U međuvremenu se ona udala za Bila Hadsona i sa njim dobila ćerku Kejt i sina Olivera, a Kurt sa bivšom suprugom Sizon Hambli sina Bostona. Jedno drugome su bili sudbina, te ih je život opet spojio i više se nisu razdvajali, a srećnoj porodici pridružio se još jedan član – njihov sin Vajat. 

Ovaj holivudski par važi za jedan od najskladnijih i to već punih 40 godina, ali nikada nisu stali na “ludi kamen”. 

– Da sam pristala da se udam, do sada bih već odavno bila razvedena. Ako imate potrebu da se vežete za nekoga, onda je važno da budete u braku. Ali, ako ste po prirodi nezavisni, onda je bolje da se ne venčavate – rekla je jednom prilikom Goldi. 

Profimedia

 

Glumački par vrlo otvoreno govori o svojoj intimi, pa su tako jednom prilikom otkrili i kakva neprijatna situacija se dogodila kada su prvi put vodili ljubav. 

– Gledali smo film, a posle smo otišli na ples. Ludo smo se provodili, pa smo zaključili da ne želimo da se noć završi na plesu. Otišli smo u kuću koju je ona bila nedavno kupila. Popeli smo se na sprat, “razgledali” imaginarni nameštaj u nedovršenoj spavaćoj sobi. Počeli smo da vodimo ljubav. To je bilo veoma realno, a sledećeg trenutka u sobi se stvorila policija.

Naime, policija je znala da je kuća još uvek u fazi renoviranja, te su mislili da je reč o obijanju doma.

– Sve je to bilo veoma bizarno – priznao je Kurt Rasel.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE