Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR Ljubav ulazi u život Blizanaca, Vodoliji propadaju planovi, Lavu problemi sa pritiskom


OVAN

Posao:  Potrebno je da neko vidi i čuje vaše ideje. A vi ste neko ko zna kako to marketinški i da sprovede. Novo doba traži eksponiranje, tu ste predvodnik. 

Ljubav: Previše se ističete. Verovatno imate osobu pored sebe koja je povučena, pa ćuti, vama je potčinjena. Ne preterujte, možete ostati bez voljene osobe. 

Zdravlje: Imate dobru volju i to je dovoljno.

BIK

Posao: Opterećujete se pogrešnim idejama. Menjate se, vreme vam je naklonjeno. Radite poslove koji donose sigurni novac, poput nekretnina, izgradnje stambenih objekata…

Ljubav: Popustljivost pred voljenom osobom. Znate biti ponekad i pokorni voljenoj osobi. Slobodan Bik traži svoju mirnu luku pored Vage ili drugog Bika. 

Zdravlje: Rasteretite se.

BLIZANCI

Posao: Različita su mišljenja oko plana koji imate da ponudite. Dajte ono što je jednostavno i razumljivo za svakoga ko radi sa vama. 

Ljubav: Neko vas emotivno budi. To je prava radost za sve koji se ponašaju hladno i nedostupno. Konačno i ljubav u vaš život ulazi. 

Zdravlje: Stomak osetljiv.

RAK

Posao:Suočavanje sa mnogo jakim poslovnim partnerima može da donese stres. Nije važno da se dokazujete pred njima, već da vidite šta vi možete da uradite i kako da ih iskoristite. 

Ljubav: Zadovoljstvo pronalazite u kući. Slobodan Rak ipak voli da bude neko vreme sam kako bi se dobro proveo, zabavio.

Zdravlje: Teško podnosite bilo koji oblik promene.

LAV

Posao: Nalazite se u nekoj vrsti nepoznate situacije koja vas odvlači od vaših ciljeva. Morate sebi da to pojasnite. To samo vi znate kako i na koji način. 

Ljubav: Vezani ste za osobu koja ima pozicije u društvu. Želite da to iskoristite, ali je bolje da vidite da li zaista nešto osećate. Ne vezujte se iz interesa.  

Zdravlje: Krvni pritisak povišen.

DEVICA

Posao: Potrebne su vam moralna i materijalna podrška. Moralnu podršku tražite od Strelca, a materijalnu ili od Škorpije ili nekog od zemljanih znakova – Bika, Jarca… 

Ljubav: Voljena osoba nema nešto poverenja u vas previše. Vrovatno opet preterujete u poslu i niste uvek u kući. Ostavite nešto i za sutra. 

Zdravlje: Dijeta preko potrebna.

 

 

VAGA

Posao:Saradnja sa Lavom ili Bikom. Lav je važan jer će vas uputiti na put dobrih ideja, ljudi, podrške. Bik je dobar za organizaciju i finansijske tokove.

 Ljubav: Dobro se osećate u braku. Dobro se osećate i u vezi, posebno ako je to Vodolija ili Rak. Vodolija vam je interesantna, budi vaša čula, daje vam energiju, Rak je dobar za organizaciju u kući.

 Zdravlje: Neophodna je redukcija u ishrani.

ŠKORPIJA

Posao:Završavate sve u toku dana. Brzo radite, brzo zarađujete i to vas čini srećnim. Najviše volite da vidite račun na kraju dana. 

Ljubav: Voljena osoba je uvek spremna za vašu ljubav. Slobodni moraju više da ulože u traženju ljubavi. Nekako ste bez volje. 

Zdravlje: Uživate u lepim stvarima.

STRELAC

Posao: Niste raspoloženi za poslove koji su dosadni, naporni. Volite dinamiku, kretanje, a najviše volite da se nadmudrujete. 

Ljubav: Niste raspoloženi ni za kakve ljubavne veze. To nije baš tipično za jednog ambicioznog Strelca, ali vaš promenljiv duh čini čuda. 

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Posao:  Volite da radite isključivo sa stranim investitorima. To vam daje sigurnost. Iznad svega novac. Volite da se nađite u važnom društvu, to je dobro za vaš sistem vrednosti. 

Ljubav:  Imate poznanstvo sa moćnom i uticajnom osobom iz sfere ekonomije, turizma. Možda je vreme da razmislite o ozbiljnoj vezi. 

Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Posao: Veliki planovi ideje ponekad mogu da propadnu ako radite sa osobama koje nikako da se pokrenu. Pogurajte ih svojim primerom. 

Ljubav: Bez voljene osobe ne možete. Borite se sa sobom i svojim egom, ali na kraju ipak se desi da prepustite sve osobi sa kojom živite. 

Zdravlje: Čuvajte čulo sluha

RIBE

Posao: Potrebno je da se krećete u društvu poznatih, uticajnih osoba. Ako žive ili rade u drugoj državi, najbolje bi bilo da uspostavite kontakt. Tu je šansa i za zaradu. 

Ljubav: Partner najbolje zna šta vama treba. Često je vaš odnos govor očiju, ruku. To nije samo erotica, već prava emocija. 

Zdravlje: Sačuvajte pozitivno raspoloženje.
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE